Premis a Treballs de Recerca de Batxillerat

Com s’explica en detall a la pàgina principal de la UdG, aquest divendres 12 de juny tindrà lloc a l’aula magna de la Universitat de Girona l’entrega de premis a treballs de recerca de Batxillerat, que organitzen el Consell Social de la Universitat de Girona i la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i que compta amb la col·laboració dels consells comarcals de les comarques gironines i de la Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya. Amb aquesta edició s’arriba a la 10ª edició dels premis Consell Social de la UdG i a la 7ª edició dels premis COAC d’arquitectura. Com especifica la pàgina web del Consell Social de la UdG, aquests premis pretenen

promoure la recerca d’aquests estudiants en totes les àrees de coneixement.

Aquests premis, junt amb les Beques Botet i Sisó de la UdG – que donen suport a l’elaboració dels treballs de recerca -, pretenen també acostar els estudiants a l’ensenyament superior, en un àmbit de proximitat i col·laboració entre els centres de secundària i la Universitat de Girona.

Dins la convocatòria s’hi integra també premi per als treballs que tractin temàtiques relacionades amb la joventut, promogut per la Secretaria General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i, d’acord amb els consells comarcals de l’Alt Empordà, el Baix Empordà, la Cerdanya, la Garrotxa, el Gironès, el Pla de l’Estany, el Ripollès i la Selva premis a treballs de recerca d’àmbit comarcal per estimular la investigació d’aspectes propis de les diferents comarques gironines.

A la mateixa pàgina web també hi trobareu els premis de les edicions anteriors.

Podeu llegir sobre aquests premis als números 1 i 8 de l’Engega -la revista de la UdG- i veure el Cartell de l’edició d’enguany.

Anuncis

Quant a gbarnosell

Historiador; professor d'institut, col·laborador de l'Institut de Recerca Històrica de la Universitat de Girona i de L'Avenç
Aquesta entrada s'ha publicat en Bloc, Entrevistes i col·laboracions i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s