Moodle (5): altres qüestions

editaEstant activada l’edició, cada bloc té tres imatges: cara, ull i creueta: l’ull permet ocultar aquest bloc per a l’alumen/a; la creueta elimina el bloc. També es pot canviar de lloc el bloc posant el cursor al costat del nom (apareix una creu, cliquem amb el botó dret i arroseguem fins allà on volem)

Moodle també permet afegir altres blocsafegeix: es recomana afegir-hi el calendari; hi ha tipus diferents d’esdeveniments: globals (els veu tota la UdG); Curs (el veu tot l’alumnat d’una assignatura); Grup (el veu només un grup concret); usuari (només el veu l’usuari concret, professor o alumne). Es poden afegir esdeveniments amb “nou esdeveniment” i indicar-ne les característiques. En tot cas, hi queden reflexats automàticament tots els recursos i activitats que creï (per modificiar aquestes anotacions automàtiques, cal canviar el recurs o activitat).

Creem grups: Administració – Grups: Crea Grup – quadre de diàleg: nom del grup i descripció, desa els canvis; al quadre de diàleg següent al quadre de l’esquerra surten els grups i en trio un, i al quadre de la dreta em surten tots els alumnes del curs i passo els que calen al grup que hem definit prèviament (trio els que vulgui passar, afegeix i suprimeix). La pestanya d’agrupaments em permet agrupar grups; així puc oferir activitats a grups (compte, si només tinc grups no puc fer-ho; he de fer agrupaments; també puc fer un agrupament que només tingui un grup). Per crear agrupaments: pestanya d’agrupaments – crea agrupaments – nom i descripció – desa els canvis i afegeixo els grups que vulgui a aquest agrupament (amb els ninotets d’edita)

Anuncis

Quant a gbarnosell

Historiador; professor d'institut, col·laborador de l'Institut de Recerca Històrica de la Universitat de Girona i de L'Avenç
Aquesta entrada s'ha publicat en Bloc del coordinador i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Moodle (5): altres qüestions

  1. Retroenllaç: Sobre el Moodle a la UdG (1) | Història! Bloc de Genís Barnosell

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s