La UdG i el nou curs (i Història i el nou curs)

El curs que ve, la gran majoria de titulacions de la UdG estaran adaptadas a l’EEES. A la vista dels resultats de les assignacions d’alumnat de la Generalitat, això no ha perjudicat a la nostra Universitat, ja que ha vist augmentat sensiblement el nombre d’estudiants, ja que el nombre de sol·licituds en primera preferència ha crescut un 17%, arribant a les 3.251.

benvinguda

Benvinguda del deganat a nous i noves estudiants

A la Facultat de Lletres també s’ha donat aquest creixement i, com ha destacat el seu degà, Francesc Feliu, la demanda a Lletres també ha augmentat, de manera que, amb tota probabilitat “el nombre d’estudiants matriculats a primer curs dels estudis de Lletres el curs 2009-2010 superarà de molt els 250 estudiants, i se situarà a un nivell no assolit des del curs 1999-2000, deu anys enrere”, en gran part gràcies a l’èxit assolit per la nova titulació de Comunicació Cultural.

Els estudis d’història no han estat aliens a aquest èxit i les sol·licituds en primera opció cobreixen quasi el 75% de les places ofertades, i el conjunt de les assignades el 93%, fet que permet suposar que començaran el setembre amb vora el 90% d’ “ocupació” i continuarà essent l’estudi amb més alumnat de la Facultat.

Anuncis

Quant a gbarnosell

Historiador; professor d'institut, col·laborador de l'Institut de Recerca Històrica de la Universitat de Girona i de L'Avenç
Aquesta entrada s'ha publicat en Bloc del coordinador i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s