Inauguració del curs a la Facultat de Lletres de la UdG

Quan a començament de curs es va produir la inauguració oficial d’aquest curs a la Facultat de Lletres, el degà, Francesc Feliu, va repassar “l’estat de la Facultat”. Entre altres qüestions, va destacar el significatiu augment d’alumnes que s’ha experimentat aquest any, un fet que és degut tant per la incorporació exitosa d’un nou grau (Comunicació cultural) com per l’augment d’alumnes de tots els altres graus. El degà no va precisar tant, però entre aquests graus s’hi compta, per descomptat, el d’Història, que ha cobert 58 de les 60 places ofertes, i ha arribat, per tant, a gairebé un 100% “d’ocupació” i ha estat un any més la titulació amb més alumnes de la Facultat.

Per altra banda, el degà es va referir al procés d’elaboració dels nous graus i a la tasca que havíem fet des de les coordinacions d’estudi. Com que a la Universitat tampoc és gaire habitual que et llancin floretes, m’ha semblat apropiat reproduir les seves paraules en el bloc:

El treball que hem fet, durant més de dos anys, crec que ha estat molt satisfactori, i que avui podem mirar endavant amb la tranquil•litat d’haver posat les bases d’unes titulacions que segurament s’hauran d’acabar d’ajustar, a mesura es vagin implantant, però que ens permeten continuar amb garanties la feina de formació que ens és consubstancial. El mèrit principal d’aquest treball, he de dir-ho, correspon als coordinadors dels estudis, que han hagut d’assumir la major part de la feina, ingent, de la planificació, i que ara són els encarregats de dur a la pràctica les idees expressades en les memòries dels graus. Vull agrair-los avui públicament, als coordinadors actuals i als que ho han estat fins fa poc, la seva dedicació i la seva eficàcia.

Anuncis

Quant a gbarnosell

Historiador; professor d'institut, col·laborador de l'Institut de Recerca Històrica de la Universitat de Girona i de L'Avenç
Aquesta entrada s'ha publicat en Bloc del coordinador i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s