III Congrés d'Història de Girona. Bicentenari de la Guerra del Francès

Demà dijous s’inaugura el III Congrés d’Història de Girona, dedicat aquest any a la Guerra del Francès i al seu context històric, i dedicat especialment a la problemàtica de les terres de frontera. Per això du per subtítol “Guerra i poder en terres de frontera (1792-1823)”.

Qualsevol ciutadà pot assistir-hi, en tot o en part. Qui vulgui assistir a tot el congrés i obtenir després les actes (i els estudiants, que vulguin un crèdit de lliure elecció), es poden inscriure demà mateix i pagar la taxa que és de 20€. Tanmateix, si algú vol assistir a alguna de les seves activitats pot fer-ho lliure i gratuïtament i sense necessitat d’inscriure-s’hi.

El Congrés tindrà lloc a la Sala de Graus de la Facultat de Lletres de la UdG (el dijous) i a l’Institut d’Estudis Gironins (el divendres). Podeu consultar el programa definitiu a la web de la Universitat de Girona.

Anuncis

Quant a gbarnosell

Historiador; professor d'institut, col·laborador de l'Institut de Recerca Històrica de la Universitat de Girona i de L'Avenç
Aquesta entrada s'ha publicat en Congressos i jornades i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s