Nova edició dels Premis a Treballs de Recerca de Batxillerat, convocats pel Consell Social de la UdG

Aquest any s’ha arribat a la 11a edició dels Premis a Treballs de Recerca d’Estudiants de Batxillerat, convocats pel Consell Social de la Universitat de Girona (UdG), amb la col·laboració de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) (8a edició dels premis convocats pel COAC). Aquest any s’ha arribat a 249 treballs, és a dir, 58 més que en l’edició anterior. Com a coordinador acadèmic dels premis em plau reproduir la nota que ha emès el Consell Social de la UdG fent públics els “números” d’aquesta edició:

El Consell Social de la Universitat de Girona (UdG), amb la col·laboració de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), van convocar el gener la 11a i 8a edició, respectivament, dels Premis a Treballs de Recerca d’Estudiants de Batxillerat amb l’objectiu de promoure la recerca d’aquests estudiants en totes les àrees de coneixement.

Un cop tancat el termini de presentació, s’han rebut 249 treballs, un 30% més que en l’edició de 2009, corresponents a 256 estudiants de 76 centres de secundària.

La cobertura dels premis és gairebé total pel que fa a les comarques gironines, amb treballs tramesos des de pràcticament tots els centres de la demarcació i s’ha registrat també un participació remarcable d’estudiants de centres d’Osona, el Maresme i el Vallès Oriental.

S’iniciarà ara el procés d’avaluació dels treballs, amb participació de professorat de la UdG i de secundària, del Col·legi d’Arquitectes a més de tècnics designats pels consells comarcals i per l’Ajuntament de Girona que enguany inicia la seva col·laboració amb aquesta convocatòria mitjançant la dotació d’un premi per a treballs de temàtica gironina.

Finalment, els tribunals atorgaran un total de vint-i-tres premis, en les categories de: humanitats, art i ciències socials, tecnologia, ciències de la naturalesa i de la salut, arquitectura, urbanisme i ciutat, joventut, a més d’un per a cada àmbit comarcal i un per a treballs que tinguin com a àmbit la ciutat de Girona.

L’acte de lliurament dels premis es celebrarà el divendres 11 de juny al Parc Científic i Tecnològic de la UdG.

Anuncis

Quant a gbarnosell

Historiador; professor d'institut, col·laborador de l'Institut de Recerca Històrica de la Universitat de Girona i de L'Avenç
Aquesta entrada s'ha publicat en Bloc i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s