La invenció de malalties

L’aparició de la grip nova (H1N1) i el seu tractament per part de l’OMS i els governs com una “pandèmia” de “manipulació, xantatge i opacitat”. La transformació en malalties d’estats humans perfectament naturals (la “tristesa” trasnformada en “depressió”). Una recomanació clara de no vacunar-se amb la nova vacuna del papil·loma humà per la incertesa dels seus resultats, la falsa seguretat que proporciona i el seu cost desorbitat.

Van ser afirmacions de Joan-Ramon Laporte (catedràtic de farmacologia de la UAB, director de l’Institut Català de Farmacologia, i cap del servei de farmacologia de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona) al programa Singulars de TV3: Joan-Ramon Laporte, “La grip A: una pandèmia de manipulació”.

Link a: bloc del programa Singulars; link per visionar l’entrevista.

El programa m’ha recordat inevitablement el llibre de Fco Veiga El desequilibrio como orden (Alianza, 2009), pp.265-267:

En el cambio de milenio, el control de la información sobre los terrores e informaciones que pudieran causar lo que se denominaba “alarma social” tenía una justificación más difícil que la utilizada en tiempos de la Guerra Fría (…) Por lo tanto, la utilización de exageraciones, bordados de realce, silencios, omisiones o mentiras solían obedecer a estrategias puntuales, a intereses corporativos, a conveniencias coyunturales.

Anuncis

Quant a gbarnosell

Historiador; professor d'institut, col·laborador de l'Institut de Recerca Històrica de la Universitat de Girona i de L'Avenç
Aquesta entrada s'ha publicat en Bloc i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a La invenció de malalties

  1. Lluís Castañer De Santiago ha dit:

    La veritat que tot això de la grip A , que al principi semblava que era una gran pandèmia , i es van començar a fer campanyes de prevención contra una cosa que semblava tenir un poder de matar terrible , amb el pas dels mesos van dir primer que només matava als malalts o la gent gran i poc a poc es va anar diguent que era una simple mutació de la grip normal i corrent.
    La veritat que tot això crec i penso que qui està al darrera d’aquesta por o alarme social són las farmecèutiques ja que han guanyat el 400 % de beneficis amb totes las vacunes ( la majoia innecessàries) contra la Grip A.

    Lluís.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s