Jornada de portes obertes a la UdG

Al llarg del dia d’avui es realitza la Jornada de Portes Obertes a la UdG, amb la intenció de presentar el conjunt d’estudis de la UdG als estudiants de batxillerat i als centres de secundària.Més de 2.500 estudiants s’han inscrit per visitar els centres i rebre, així, orientació per decidir la carrera universitària que volen cursar.

Una de les prioritats de la UdG és la d’enfortir les relacions amb el territori. Els lligams amb els centres, els professors i els estudiants de secundària, amb les seves famílies i, en definitiva, amb tots els ciutadans, és un valor estratègic que es renova cada any, de manera simbòlica, quan és duen a terme les Jornades de Portes Obertes.

Diverses són les Jornades de Portes Obertes (JPO) que han estat programades per l’any 2011 a la UdG. N’hi ha que es dediquen de manera específica als professors de secundària per tal que sàpiguen, de primera mà, els aspectes més innovadors de la docència i la metodologia que s’utilitza a la Universitat de Girona i, sobretot, que coneguin totes les possibilitats de col·laboració que ofereix als estudiants preuniversitaris (tant de batxillerat com d’ESO). També n’hi ha d’específiques per als estudiants, en les quals poden descobrir les Facultats, les aules i els laboratoris, compartir els que, possiblement, seran els seus futurs espais de treball. I encara n’hi ha una tercera en què la UdG obre les seves portes a tots els ciutadans que la vulguin explorar.

TOTA LA INFORMACIÓ A LA WEB DE LA UDG

A Lletres, com l’any passat, s’ha emplenat la Sala de Graus.

Així que pugui, una crònica del dia.

Anuncis

Quant a gbarnosell

Historiador; professor d'institut, col·laborador de l'Institut de Recerca Històrica de la Universitat de Girona i de L'Avenç
Aquesta entrada s'ha publicat en Bloc del coordinador i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s